Telefoontrends voor 2016

De smartphone is steeds belangrijker in ons leven, iedereen zie je met een smartphone en je kan er bijna alles mee doen. foto’s maken, bellen, berichtjes, sturen, gamen, films kijken, informatie opzoeken en nog veel meer. Ook voor 2016 zijn er daarom weer een aantal trends vastgesteld, deze zullen hier besproken worden.

 

Allereerst worden apps een deel van ons leven. Apps zullen steeds minder losse taken oplossen. Zo heb je bijvoorbeeld een aparte app voor je muziek, voor je afspraken, een app voor het weer et cetera. Een aantal apps zullen deze apps met losse taken overnemen en taken samenbundelen in één app. Ook willen en gaan de consumenten steeds meer online betalen, alle consumenten willen af van al die pasjes, je raakt ze kwijt of je hebt er zoveel dat je geen overzicht meer hebt. Advertenties worden al steeds persoonlijker toegepast, maar dat gaat ook gebeuren via de smartphone. Trend vier is dat Augmented reality eraan komt, dit betekent dat wanneer je je telefoon bij een bezienswaardigheid houdt dat er zich een filmpje afspeelt met extra uitleg. Ook krijgen we genoeg van het smartphone gedrag in het openbaar, zit jij alleen maar te bellen of te berichten te versturen? Dan wordt dit zeker niet in dank afgenomen en misschien is een antwoordservice dan iets voor jou. Hiernaast wordt de smartphone wel ons nummer één scherm, filmpjes kijken je gezondheid in de gaten houden dat gaat allemaal via apps mogelijk worden. Ook wordt er verwacht dat er minder selfies worden gemaakt, dit werd een tijdje heel erg veel gedaan, maar de aantal selfies dalen nu al. Ten slotte komen er meer video’s, een video als profielfoto bijvoorbeeld.

 

De conclusie kan wel getrokken worden dat er alweer heel veel gaat gebeuren op het gebied van de smartphones en dit zal elk jaar alleen maar toenemen. Op den duur is alles mogelijk op de smartphone en heb je haast geen andere mobiele apparaten meer nodig. Meer weten over de antwoordservice? Kijk dan even op telefoonservice.