tag10.nl

Polo shirt is een must-have in iedere mannenkast

Polo shirt

Een polo shirt heeft misschien niet de reputatie heel hip te zijn, maar ik denk dat je je daarin vergist. Natuurlijk, een geruit polo shirt op een ribbroek en dan ook nog sokken in je sandalen… nee, dat wordt nooit meer iets. Maar als je een mooi polo shirt als t-shirt draagt, met een goede broek erbij en misschien zelfs een pet of andere accessoires, dan kom je prima voor de dag. Een polo shirt kan casual zijn, maar ook sportief of zakelijk. Het is maar net welke combinaties en keuzes je maakt.
Polo shirt

Met een polo shirt kom je meer verzorgd over

Kijk, we weten allemaal dat een t-shirt erg fijn zit. Maar het nadeel van een t-shirt is, dat het na verloop van tijd wat gaat lubberen. De boord bij de hals wordt wat slap en “valt” niet meer de goede kant op. De hals wordt steeds ruimer, de onderrand en de mouwen trekken wat scheef, zeker nadat je het t-shirt een aantal keren hebt gewassen. Die problemen heb je met een goed polo shirt niet. Want een polo blijft mooi, ook na een aantal keren wassen en drogen. Dit komt onder andere doordat er meer aandacht is besteed aan de afwerking van dit shirt. Je ziet dat direct en je blijft dat zien, ook na een flink aantal wasbeurten.

Een polo shirt is voor veel gelegenheden

Je kunt een polo shirt eigenlijk wel met alles combineren. Een dagje strand? Aan het eind van de dag trek je lekker een polo aan boven je zwembroek. Een zakelijke bespreking? Een polo onder je pak voelt wel zo comfortabel en dat komt je zakelijke skills ten goede. Ga je een balletje slaan op de golfbaan? Een polo ziet er direct gedistingeerd uit, ook boven een golfbroek. Je ziet het, met een goede polo kun je alle kanten op.

Een polo shirt bestel je (natuurlijk) gewoon online

Mannen hebben over het algemeen wel betere dingen te doen dan shoppen in een drukke winkelstraat. Daarom is online shoppen zo’n fijne uitvinding! Je kunt ook een polo shirt gewoon online shoppen. En, heel fijn, er worden dan direct suggesties gedaan voor combinaties. Ook kun je gemakkelijk zien of het shirt van jouw keuze ook in andere kleuren te verkrijgen is. Dat maakt dat je je favoriete shirt met al je kleding kunt combineren, steeds in een andere kleur. Dus gewoon online bestellen en door met waar je mee bezig was.

Mobiele versie afsluiten