tag10.nl

Je huis opnieuw inrichten is een feestje!

Als je eenmaal hebt besloten dat je een compleet andere inrichting van je huis wilt, andere meubels, een andere kleur op de muur en misschien zelfs een andere vloer, dan kan je maar beter beginnen met sparen. Als je namelijk alles bij elkaar optelt, dan kan dat flink in de papieren lopen. Kies je echter alleen voor andere meubels en ga je naar Woonwinkel Purmerend, dan blijft er misschien nog wat geld over. Dit is namelijk een schitterende woonwinkel, maar dan met normale prijzen, ook voor ontzettend hippe items als kasten en tafels van mangohout met metaal en velours banken.

Bij Woonwinkel Purmerend worden de banken op maat gemaakt

En dat is dus heel bijzonder. Je kunt hier precies aangeven wat je wilt, welke kleur en welke materialen er gebruikt dienen te worden. Dan wordt de bank speciaal voor jou gemaakt. Zo heb je een unieke bank in huis, die zo comfortabel zit, dat je nergens anders meer wilt zitten. En dat is dan eigenlijk wel weer jammer. Want Woonwinkel Purmerend heeft ook een schitterende collectie eetkamerstoelen. Deze zijn geschikt voor een snelle hap, urenlang tafelen of zelfs werken aan de eetkamertafel. Kies ook hier de kleuren en materialen die bij jouw inrichting passen. Zo maak je van je huis écht een thuis.

Kies de salontafel die bij je past

En dan niet alleen omdat je 'm zo mooi vindt, maar ook omdat deze salontafel goed past bij jouw gezin. Heb je een groot gezin en eten jullie bijvoorbeeld graag voor de televisie, dan heb je gewoon niet genoeg aan een schattig klein tafeltje. Er zijn salontafels die je in delen kunt gebruiken. Je kunt ze bijvoorbeeld onder elkaar plaatsen als je er maar één nodig hebt en anders naast elkaar zetten. Salontafels zijn er in verschillende materialen. Hout is natuurlijk erg mooi, maar ook glas kan precies passen bij de rest van je meubels. Neem de tijd om de perfecte salontafel te vinden.

Accessoires maken je huis compleet

Door goed te werken met accessoires, maak je in een mum van tijd van je huis een thuis. Hang een mooie klok op en vul bijzondere fotolijstjes met dierbare foto's. Zet mooie vazen neer en vergeet niet om daar bloemen in te zetten. Dit mogen best nepbloemen zijn, dat scheelt weer in de kosten. Ook een mooi woonkleed en lekkere warme dekens voor op de bank mogen natuurlijk niet ontbreken. En kies eens kussens in een contrasterende kleur, dat geeft iets bijzonders!

Mobiele versie afsluiten