Huppe douche met grote spiegel

Veel gezinnen willen graag een grote spiegel in de badkamer maar vaak is er onvoldoende ruimte beschikbaar om daar een gedeelte van de wand voor beschikbaar te maken. De ideale oplossing van Huppe voor dit probleem is een douchecabine of inloopdouche waarbij de glazen zijwand als spiegel kan worden uitgevoerd. Vijf verschillende modellen van Huppe douchecabines zijn nu beschikbaar als een dergelijke spiegelende variant die de functie van douchewand en grote spiegel, perfect integreert. Een stijlvolle manshoge spiegel die ook past in de kleine badkamer en dankzij het spiegelende oppervlak zorgt voor een gevoel van meer ruimte. Een bijkomend voordeel in het geval dat meerdere mensen de badkamer delen, een douchecabine van Huppe met spiegelglas ook praktische bescherming biedt tegen doorkijken en daarmee privacy garandeert.

Beschikbaar voor diverse Huppe douchecabines en inloopdouches

Het op de douchewand toegepaste reflecterende oppervlak bestaat uit een systeem van meerdere lagen en is ongevoelig voor waterdamp en spatten.  Beschikbaar is het spiegelglas o.a. voor de series: “HÜPPE Design” (draai- en schuifdeuren), “HÜPPE Enjoy” en de “HÜPPE Xtensa Pure “, voor de hoekcabine, de zijwand t.b.v. de inloopdouche en de badwand. Een glassegment met spiegelglas wordt – afhankelijk van de grootte – aangeboden voor een meerprijs van ongeveer 300,- euro. Optioneel kunnen de gespiegelde segmenten van de easy-clean “Anti-Plaque” coating worden voorzien. Deze Anti-Plaque coating maakt glas gemakkelijk schoon te maken, is vuilafstotend en tenminste tien jaar duurzaam.

Gemakkelijk te reinigen, vlekbestendig en duurzaam

Een glazen douchewand van Huppe is al snel terug te vinden in bijna elke moderne badkamer. Gedroogde water en zeepresten kunnen echter lelijke vlekken achterlaten op het glas als ze niet regelmatig worden verwijderd. De Anti-Plaque coating is een krachtige oppervlakteafwerking die het aanhechten van zeep, kalkaanslag en vuil voorkomt en het schoonmaken vergemakkelijkt. De douchewanden die hiermee behandeld zijn behouden permanent de pracht van glas met een schittering. Deze toepassing, die voorzien is van een TÜV-certificering, overtuigd al meer dan 20 jaar bouwers, badkamerspecialisten en klanten van zijn kwaliteit. De Duitser fabrikant was in 1996 de eerste producent die de anti-plaque als een glasafwerking op douchecabines en wanden t.b.v. de inloopdouche introduceerde. Het procedé was echter zijn tijd al ver vooruit omdat er geen gebruik werd gemaakt van hechtende folie maar van een chemische reactie die coating en glas tot een permanente verdichtende verbinding maakt. Het gevolg is een vermindering van de aantrekkingskracht van het glasoppervlak waardoor water en vuil gemakkelijker naar beneden loopt. Een revolutionaire techniek die perfect past bij de zorg voor kwaliteit en het streven naar perfectie die ook doorschemert in de douchecabines en glazen inloopdouches van Huppe.

 

Bronvermelding Sani-bouw website: http://www.sani-bouw.nl/nieuws/huppe-xtensa-pure-douchecabines-en-inloopdouches/