damessneakers

Een nieuw jaar, tijd voor nieuwe dames sneakers

Algemeen

We hebben sinterklaas, kerst en oud&nieuw gelukkig weer overleefd maar jouw portemonnee ook? Met al die feestdagen hebben we weer een hoop uitgegeven en daar hadden sommige bankrekeningen het best een beetje zwaar mee. Mocht je toevallig toch nog wat geld over hebben is het de perfect tijd om nog een paar stoere dames sneakers binnen te slepen uit de collectie van 2018. Deze sneakers zijn namelijk nu in de sales omdat er ruimte gemaakt moet worden voor de nieuwe collectie. Dat betekent sales en sales betekent kopen, kopen. kopen! Maar welke dames sneakers uit 2018 zijn nou nog helemaal helemaal top voor 2019?

Dames sneakers van Michael Kors

Met een paar dames sneakers van Michael Kors zit je altijd wel goed. Zo hebben ze in de laatste collectie een aantal toffe zwarte sneakers toegevoegd met een witte zool. Sommige van deze sneakers zijn voorzien van toffe gouden details of witte tekst die zorgt voor een hele toffe uitstraling. Door de zwarte basic zijn ze ook nog eens bij bijna elke outfit te matchen. Daarnaast zijn ze bij winkelstraat op dit moment flink in de sales!

Alexander McQueen spant de kroon

Ook de dames sneakers van Alexander McQueen doen het erg goed de afgelopen maanden. Deze ontwerper speelt bijvoorbeeld ook met de kleuren zwart en wit maar dan net even wat anders. De gehele voorkant bij deze sneaker is bijvoorbeeld wit en de achterkant is zwart, dus ook de zool waardoor ze een hele andere uitstraling maar dit item toch met bijna elke outfit wel te matchen is. Nog een pluspunt van deze schoen, mocht je grotere voeten hebben dan zorgt deze schoen ervoor dat je voeten er een schoenmaatje kleiner uitzien, dit komt doordat de kleuren breken.

Guess what

Ook Guess wist het laatste seizoen weer te scoren met een nieuwe collectie en gooide het wat betreft kleurcombinaties over een geheel andere boeg. De ontwerper gebruikte ook zwart en wit, zoals vele afgelopen seizoen, maar gooide er ook een beetje roze en geel tegenaan. Hierdoor krijgen de sneakers een heel andere, beetje speelse touch en we like it! Het is weer eens wat anders dan anders en nog steeds prima te matchen met vele outfits.

We love Love Moschino

De sneakers van Love Moschino hebben wat weg van de dames sneakers van Guess. Dit modemerk besloot ook met kleuren te werken alleen hebben ze het iets gedetailleerder aangepakt. Zo hebben we bijvoorbeeld geen grote vlakken in de kleuren kleuren gedaan maar juist alleen de naden, wel met een felroze kleur. Dit geeft de schoenen weer meer karakter terwijl ze wel een nette touch blijven houden.

Ben je benieuwd welke toffe dames sneakers er nog meer in de aanbieding zijn? Neem dan snel een kijkje op winkelstraat of een andere toffe website.