Multitool

Klussen is toch helemaal niks voor beginners

Algemeen

Je laat het nu al voor de zoveelste keer vallen, en ja, had je dan maar een multitool bij de hand. Het is toch veel makkelijker om niet al die verschillende dingen mee te hoeven sjouwen, en wat is het überhaupt allemaal, weet jij veel, je doet toch ook maar wat? Dat kan toch wel makkelijker en vooral veel handiger.

”Ik doe het zelf wel even schat”

Ja dat klopt, het leven is nu eenmaal duur. En als dan ook nog van alles in huis kapot gaat, dan wordt het er niet bepaald makkelijker op, of wel soms. We willen graag zelf van alles oplossen want dat scheelt uiteindelijk weer op de rekening. Nou ja, alleen als je het goed doet natuurlijk. Je zou toch zeggen dat iedereen wel een beetje van klussen af weet ondertussen? Of misschien bel je liever gewoon je broer of zus en vraagt of die er even naar kan komen kijken. Wat we ook doen, we bellen nooit gelijk een professional, alleen als het zelf echt niet gaat, en zelfs dan slaken we een diepe zucht, want je wilt het toch liever niet toegeven. Soms komt het niet rond, zelfs als je professionele spullen zoals een Fein multitool of Bosch multitool koopt.
Multitool

Het is alweer kapot gegaan

Je hebt dan toch maar toegegeven dat je het zelf niet kan maken en hebt iemand anders gebeld om het klusje voor je te klaren. Maar een maand later gaat die vaatwasser weer vanzelf uit. En dat deurtje van de wasmachine zit ook alweer vast. Alles gaat op een gegeven moment toch weer kapot, en dan beginnen we weer van voor af aan. Terwijl jouw vrouw of man een diepe zucht slaakt kom jij alweer aangelopen met je gereedschapskoffertje. Kun je toch niet beter een ‘how to’ gebruiksaanwijzing kopen voordat je jezelf ook nog bezeert.

Er zijn toch zat makkelijke klusjes

Laat al dat technische gedoe nou maar gewoon over aan de professionals en kijk eens naar wat je wel kunt doen. Er is namelijk ook zat waar je niet jaren voor hoeft te leren zodat je jezelf niet onder stroom zet. Al is er een kleintje op komst kun je met een gerust hart de babykamer klaarmaken. En misschien wil je jouw eigen kamer wel een make-over geven, een nieuw kastje in elkaar timmeren, of gewoon iets nieuw verven. Je kan zat zelf doen zonder daar heel moeilijk over te hoeven doen, maar sommige dingen kun je maar beter aan anderen overlaten. Je wilt tenslotte geen ongelukken.