Touch it

Mode

De aankomende zomer brengt casual basic én comfy chic met zich mee. Populaire damesmode in zijn puurste vormen en maten. Ideaal voor een naturel look met een subtiele touch. Bereid je maar voor op drie maanden vol elegantie.

A toch of sunbound
Met of zonder tropische zon verzekeren wij dat elke vrouw zal stralen in stijlvolle eenvoud met onze collectie Opus kleding. Kleding die het vrouwelijke silhouette in de kijker zet. Kleding die individualiteit met respect benadert. Kleding die de moeite waard is.

A touch of rest
Persoonlijk en vooral praktisch in al haar rust. De natuur staat volop in bloei, het is lekker warm en langer licht. Je wordt omringd door gelukzaligheid. Speel daarom met zachte kleuren die je altijd goed in je vel doen voelen.

A touch of details
Extra, extra, extra. Schenk je aandacht aan accessoires? Dan kom je vast en zeker niets tekort, want elk zomers jurkje is multicombineerbaar. Door de veelzijdigheid aan essentiële items ben je op elk moment modieus. Spannend, hè? Creëer de meest casual maar toch comfy outfit die er bestaat.

Dit doe je bijvoorbeeld door mutsen, sjaals, sokken, tassen en riemen aan te schaffen. Ga je toch voor een heerlijk opvallende muts, dan heb je al meteen een blikvanger aan. Tip: hou dan wel rekening met de rest van je items. Of je outfit wordt zelfs nog completer wanneer je schoenen en sieraden ook matchende kleuren hebben. Et voilà, zo ben je helemaal klaar om je zomers jurkje te rocken.

A touch of diversity
Trends komen en gaan, maar zomerse jurkjes blijven voor altijd bestaan. Van zachte streepjes tot abstracte prints of charmante bloemen en prachtig afgewerkte kant. Alles vloeit vlot in elkaar over. Zo laat je moeiteloos een succesvolle indruk achter.

Last but not least zijn de verschillende materialen en hun duurzame kwaliteit van cruciaal belang. Deze hoge kwaliteit draagt zorg voor zowel mens als natuur. Wat de collectie, Opus kleding, nog interessanter maakt.

Heb je dus een gala, strandwandeling of zakelijk event in het vooruitzicht? Dan zit jij hoe dan ook goed bij ons! De aankomende zomer shine jij bright like a diamond. Wat een streling voor het oog!