vergaderlocatie

Vergaderlocatie houdt werknemers goed gemotiveerd!

Trendy levensstijl

Is het tijd voor wat vernieuwing binnen je bedrijf? Dit kun je op vele manieren aanpakken. Grote veranderingen doorvoeren, nieuwe mensen aannemen – maar zeker in deze tijd van het jaar is het niet jouw bedrijf zelf wat niet goed loopt, maar de motivatie erachter. Mensen raken gewend aan omgevingen, dagindelingen, schema’s, plannen van aanpak. En als je ergens aan gewend raakt neemt het automatisme van een gewoonte de rol over van de motivatie erachter. Deze patronen zijn gelukkig makkelijk te doorbreken als je je hiervoor inzet. Met slechts één productieve vergadering krijg je iedereen weer aan de praat, beginnen hun hoofden te kraken en heb je binnen no time de beste nieuwe ideeën binnen en samenwerkingen die soepeler lopen dan ooit. En hoe zorg je nou dat een vergadering goed verloopt? Met een mooie vergaderlocatie natuurlijk!

Het belang van de vergaderlocatie

Het lijkt allemaal heel vanzelfsprekend, als je eraan gewend bent. Maar zoals gezegd, daar ligt het probleem nou juist. Gewoontes zijn de muren tussen jou en de wereld buiten je comfort zone. En die moet je doorbreken! Logischerwijs wil je niet te veel geld uitgeven aan een vergaderlocatie, niet te veel tijd kwijt zijn, niet te veel energie stoppen in dingen die niets voor je doen. En als je vergaderingen en trainingen de laatste tijd weinig vooruitgang voor je boeken, heb je natuurlijk al helemaal weinig motivatie om hier echt veel moeite in te stoppen. Je houdt daarom iedereen binnen de vier muren van hun oude vertrouwde kantoorgebouw als vergaderlocatie. Maar zo’n vergaderlocatie is nou juist waar het misgaat met de vergadering zelf. Een nieuwe vergaderlocatie plaatst iedereen buiten hun comfort zone, waardoor iedereen zich minder comfortabel voelt en daarom al snel gemotiveerder raakt. Het lijkt onlogisch, maar iedereen voelt zich beter als ze een keer iets doen wat ze dachten nooit te durven!

Als je ervoor zorgt dat jij een mooie, originele, unieke, en vooral andere vergaderlocatie kunt regelen, heb je binnen no time weer wat wakkerdere, actievere en vooral enthousiastere koppies in de zaal zitten.

Waar vind ik de beste vergaderlocatie?

De vraag die overblijft is natuurlijk, waar zit zo’n vergaderlocatie dan? Het antwoord zal je verrassen: overal! Door het hele land zijn leuke verborgen plekjes die perfect aansluiten bij jouw mensen, jouw stijl, jouw bedrijf, jouw motivatie. Vind ze nog sneller op OneMeeting.com, waar jouw hele vergadering geregeld wordt tot in de kleinste details! Met zo’n mooie vergaderlocatie kun je niet anders dan hard werken en samen tot iets nieuws komen.