zonvakantie

De zomer achterna op zonvakantie

Reizen

Ben je op zoek naar een heerlijke zonvakantie? We kunnen er met zijn allen vanuit aan dat het weer in Nederland tot medio maart niet bepaald aangenaam zal zijn. Daarom is het inplannen van een tussentijdse zonvakantie zeker geen slecht idee! Even heerlijk relaxen in de warmte. Met de voetjes in het zand, of natuurlijk met een boekje aan het zwembad. Wandelen over de boulevard, heerlijk dineren bij leuke restaurantjes aan de haven… Voor degene die nog vrije dagen over hebben is een zonvakantie een absolute aanrader.

Zonvakantie boeken via internet

Wij hebben vast gekeken op een aantal websites van reisbureaus en hebben enkele van de best-klinkende zonvakanties voor je uitgezocht. Deze hebben we helaas nog niet kunnen testen, maar de arrangementen die we tegen zijn gekomen klinken ons in ieder geval als muziek in de oren! Wat dacht je bijvoorbeeld van een twaalfdaagse zonvakantie op Cuba? Tijdens deze zonvakantie bezoek je drie plaatsen op Cuba: je begint in het exotische Havana. Daar verblijf je twee nachten en heb je alle mogelijkheid om de prachtige koloniale stad te ontdekken. In Havana vind je het echte Cuba, met de typisch Cubaanse auto’s en gekleurde huizen. Vervolgens reis je naar Trinidad en kun je tevens de stad ontdekken, of in het all-inclusive hotel bij het zwembad genieten van een heerlijk drankje en keihard ontspannen. Vervolgens bezoek je Varadero en kun je de geweldige onderwaterwereld ontdekken.

Strand, zee en heerlijk in de zon

In plaats van Cuba kun je natuurlijk ook kiezen om vijftien dagen te genieten van de Seychellen eilanden. Tijdens deze vakantie kun je tijdens het eilandhoppen genieten van de lekkerste cocktails en de prachtigste ongerepte stranden. Er zijn allerlei excursies naar verschillende eilandjes, dus als je af en toe van je strandlaken af wil, dan kan je nog iets ondernemen ook! Genieten op de Seychellen is een onvergetelijke ervaring: een waar tropisch paradijs.

Een zonvakantie: even lekker ertussenuit

Via internet kun je de mooiste strand- en zonvakanties boeken, zowel in verre oorden, als op de wat kortere afstanden. Even heerlijk ontsnappen aan de drukte van alledag? Om te genieten van prachtige witte stranden, fantastische klimaten en een zonnetje dat altijd schijnt, boek je een zonvakantie. Kijk snel op websites van goede reisbureaus: hier kun je vaak ook reisverslagen en ervaringen lezen van andere reizigers. Ook kun je soms tips lezen op het forum, zodat je de beste plekjes en strandjes kunt vinden tijdens je vakantie.