blaklader werkkleding

Blaklader super functionele werkkleding

Mode

Professionals in de bouw hebben goed gereedschap nodig. Goede werkkleding is daar zeker een onderdeel van. Werkkleding moet kwalitatief goed zijn en functioneel. Blaklader is een merk wat deze twee aspecten tot in de puntjes beheerst. Blaklader is heel vooruitstrevend en investeert veel in innovatie. Hieruit zijn een aantal patenten ontstaan waardoor hun werkkleding op functionaliteit en kwaliteit onderscheidend is geworden in de markt. Zo hebben ze een dubbele stiknaad ontwikkeld die ervoor zorgt dat op stiknaden die zwaar belast worden langer meegaan of sterker nog niet stuk te krijgen zijn. Daarnaast hebben ze bijvoorbeeld ook werkkleding voor linkshandigen. Kortom het merk voor de professional in de bouw en bij uitstek geschikt om meer over te vertellen in dit blog.

De Blaklader werkbroek

Uiteraard is de werkbroek van Blaklader één van de meest verkochte kledingonderdelen als het om werkkleding gaat. Voor ieder soort werk in de bouw heeft Blaklader een geschikte broek. De welbekende witte broek voor de schilders hebben zij ook in hun assortiment. Voor de mensen in de wegenbouw hebben zij broeken beschikbare met goede zichtbare fluoriserende strepen. Vaak is een goed zichtbare broek ook verplicht in deze beroepsgroep maar zeker van heel groot belang voor de veiligheid. Voor de timmermannen is er de broek met de hamerlus bijvoorbeeld. Zoals ik hierboven al aangaf is er ook kleding voor linkshandigen. Wat daarbij onder andere het geval is is dat deze hamerlus dan dus aan de andere kant zit. Zodoende is het voor een linkshandige veel makkelijker om dit stuk gereedschap te pakken. Verder heeft deze broek zogenaamde spijkerzakken. Dit zijn zakken van speciaal materiaal die meer aan de buitenkant zitten. Zodoende kan je makkelijk spijkers met je meedragen zonder dat deze hinderlijk in je benen prikken. UIteraard hebben de meeste broeken kniestukken die verstevigd zijn waardoor het heel lang duurt voordat deze zijn doorgesleten.

De Blaklader werkjas

Een ander belangrijk onderdeel van werkkleding is de werkjas. En ook aan dit kledingonderdeel heeft Blaklader veel aandacht besteed. Bij de werkjas is het uiteraard belangrijk dat je lekker warm blijft als je werk hebt in de buitenlucht ook bij zeer winterse temperaturen. Hierin is er een ruim aanbod. Vaak met jassen met een zeer warme fleece voering. Het materiaal aan de buitenkant is vaak waterdicht materiaal wat wel weer ademend is, zodat je niet enorm gaat zweten. Deze fleece voering is bij Blaklader vaak ook weer los te ritsen waardoor je de jas ook met wat warmere temperaturen kunt dragen.