Peter Kaiser

Peter Kaiser: nog steeds tijdloos kwaliteitsmerk

Mode

Peter Kaiser is het oudste bestaande schoenmerk voor vrouwen in Duitsland. In 1838 richtte Peter Kaiser in Pirmasens zijn schoenenfabriek op. Pirmasens was toen het centrum van de Duitse schoenenindustrie. Van begin af aan had Peter Kaiser een duidelijk beeld over wat een schoen voor een vrouw moest zijn.

Vier pijlers van kwaliteit

Hij baseerde zijn ontwerpen op vier pijlers die de kwaliteit van zijn schoenen moesten waarborgen. Die pijlers zijn: kwaliteit, moderniteit, internationaal en onderscheidend vermogen. Daarmee wist de ondernemer uiteindelijk de eeuwen te trotseren. Inmiddels telt het bedrijf twee vestigingen. De oorspronkelijke fabriek in Duitsland en een fabriek in Portugal. Zo’n 700 medewerkers richten zich dagelijks op het leveren van kwaliteit volgens deze pijlers en met veel succes. Inmiddels is Peter Kaiser een groot merk geworden waarbinnen je ruime keuze hebt in prachtige damesschoenen. Ook anno nu kan dit merk moeiteloos mee met de trends van tegenwoordig.

Peter Kaiser: karakter en persoonlijkheid

Het merk staat voor karakter en is gericht op de levensstijl van de moderne vrouwelijke klant. Ze draagt de visie uit dat mode de persoonlijkheid van de vrouw moet versterken en daarom moet de mode zelf ook karakter hebben. Dat zie je dus ook terug in het ontwerp van de schoenen. Bij Peter Kaiser krijgen ook jonge, nieuwe ontwerpers een podium. Dit maakt de collectie afwisselend en modern. De stijl van de schoenen is modern klassiek. De schoenen worden gemaakt van het beste materiaal, geleverd door zorgvuldig gekozen leveranciers.

Dagelijks leven en bruiloften

De schoenen van Peter Kaiser kun je altijd dragen. Natuurlijk gewoon overdag naar je werk of op een uitje. De schoenen worden ook ontworpen met het oog op het draaggemak. Ze moeten comfortabel en lekker zitten, de hele dag. Maar bij Peter Kaiser kun je ook terecht voor pumps voor op je bruiloft. De pumps maken je outfit helemaal af. En als extra leuke bijkomstigheid ontwerpt Peter Kaiser ook leuke tasjes en clutches die mooi samengaan bij de schoenen.

Na 180 jaar nog steeds een trend

Kortom: de schoenen van Peter Kaiser spelen al vele jaren in op de wensen van de moderne vrouw. Dit merk levert nog steeds kwaliteit met oog voor mooie details. De keuze uit kleuren en prints is groot en er zit zeker ook wat voor jou tussen. Draagcomfort is gegarandeerd. Dus aarzel niet: het merk kan ook jou als moderne vrouw mooi afkleden.