De allerleukste kinderkleding

De allerleukste kinderkleding voor je kinderen

Algemeen kinderkleding Mode

Voordat je moeder wordt houdt je je er misschien niet zo mee bezig, tijdens de zwangerschap sta je met de leukste schattige kinderkleding in je handen en onder het mom van je zwangerschapshormonen geef je er misschien wel te veel geld aan uit. Kinderkleding. Je vindt ze in alle soorten en maten en je kan er zoveel geld aan uitgeven als je zelf wil. Tweedehands, goedkope winkels tot de leukste merkkleding. Uiteindelijk ontkom je er niet aan. Maar naast dat het bakken met geld kost, is het eigenlijk gewoon hartstikke leuk om je kleine hummeltje te zien lopen in de allerleukste kinderkleding. En hoe ouder ze worden, hoe meer ze hun eigen smaak aangeven, wat je weer kunt zien aan de kleding die ze uitkiezen.

Persoonlijke keuzes

Kledingkeuze is persoonlijk. Zo kiest de 1 voor stoer en de ander voor liefelijk. Niets is minder waar met kinderkleding. Is je dochter van het type prinsesje; dan zal ze waarschijnlijk voor jurkjes met tule kiezen. Maar de wat stoerdere meid loopt het liefst in een spijkerbroek. Zo is er voor ieder wat wils, net zoals bij volwassenen. Wat ik het leukste vind aan kinderkleding is dat er nog zoveel mogelijk is! Kinderen mogen alle kleuren van de regenboog dragen, terwijl volwassenen geacht worden zich serieuzer te kleden. Toen ik moeder werd, ging ik dus helemaal los! Alle kleding die ik voor mijn dochter koos waren kleurrijk en vrolijk. En het grappige is dat ik mezelf ook weer toestond om meer kleur te gaan dragen. Ik durfde zelfs een rok met tule voor mezelf te kopen. Ik ben altijd een wat stoerder typje geweest, maar ik ben er dus achter gekomen dat ik de prinsesachtige stijl ook heel leuk vind. Zo zie je maar weer wat kinderkleding teweeg kan brengen. Het kan dus maar zo zijn dat je er zelf door wordt geïnspireerd.

Waar koop je je kinderkleding?

Ik koop mijn kinderkleding het liefst online. Waarom? Omdat het gemakkelijk is en tijd bespaart. Je hebt een overzicht van alle merken bij elkaar staan. Ik koop het liefste bij kleertjes.com omdat zij alle leuke merken kinderkleding aanbieden. Zo hoef ik dus niet verschillende winkels te bezoeken om een outfit voor mijn dochtertje te scoren. En nu ze wat ouder is kiest ze zelf mee! Gezellig samen op de bank met de laptop op schoot en een kop warme chocomelk de webwinkel doorbladeren. We maken er een echt moeder-dochter moment van!