Brillentrends voor de zomer

Algemeen

Voor degenen onder jullie die zomeruitstapjes plannen, vergeet niet wat trendy zonnebrillen mee te nemen voordat je naar het strand gaat. Hoewel zonnebrillen vaak lastig zijn om te vinden in termen van grootte, vorm en kleur, hebben we een lijst samengesteld met brillentrends in verschillende stijlen, van luxe modemerken en de wat meer betaalbare opties.

Of je nu een statement wilt maken met zonnebril van Planet i of iets klassieks zoals Gucci’s pilotenbril, de volgende lijst dekt ieder budget en elke gezichtsvorm. Bekijk de volledige lijst met items hieronder en zorg ervoor dat je je aankopen vroegtijdig ontvangt, zodat je snel modieus in de zon gaan zitten.

Matrixstijl


Deze zonnebriltrend is een terugkeer naar de stijlen uit jaren 90 films zoals The Matrix, Leon: The Professional en Blade. We hebben super mooie multifocale brillen voor je geselecteerd om de trends zelf uit te proberen.

Cat eye


Cat-eye brillen werken goed bij ovale of vierkante gezichten. Hun opstaande buitenranden creëren de illusie van hogere jukbeenderen. Kies bijvoorbeeld een paar van Le Specs, dat is gemaakt in samenwerking met Adam Selman, een erg futuristisch model. Het merk werd in 1979 opgericht, geïnspireerd door de zorgeloze en stijlvolle set aan de oevers van Sydney. Het is altijd vooruitstrevend in termen van stijl en hoewel de modellen “excentriek” zijn, zijn ze de tand des tijds. Een Cat eye zonnebril zorgt voor een eenvoudige outfit, of het voegt een speelse toets toe aan een formele look.

Frames wissen


Als je op zoek bent naar meer transparantie, waarom kies je dan niet voor deze duidelijke frames. Hier hebben we de futuristische Axis Y-bril van Percy Lau gevonden die op de Shanghai Fashion Week furore maakte, of er is een cat-eye-frame van Kuboraum gemaakt van acetaat in een heldere champagne kleur.

 

Een beetje extra


Als je extra bril draagt, zoek dan niet verder. De Meteor Shades van J Zhong eyewear zijn letterlijke vlammen of voor een skikleding vibe bekijk neem je de Blaze MD8’s van Mykita met een roze/oranje glas.