betalen

Perfecte technologie van deze tijd

Algemeen Gadgets

Alles gaat steeds makkelijker en makkelijker. Op elk gebied zijn er wel nieuwe dingen waar de meeste mensen nog erg van opkijken. Van dingen voor in huis tot onderweg en op scholen, de technologie heeft zich duidelijk ontwikkeld. Veel mogelijkheden die we nu hebben hadden we een aantal jaren geleden helemaal niet. Het leek ook niet of het er aan zat te komen. Op het moment dat we nu stilstaan bij alles wat de wereld te bieden heeft, zijn dat toch echt een hoop nieuwe gadgets. In deze blog lees je meer over 5 van de meest aparte dingen die wij nu als iets normaal zien.

Nummer 5

Het is er al een tijdje en daarom sta je er niet meer bij stil, maar videobellen via je mobiel is super. Het maakt niet meer uit of je thuis, onderweg of in een tunnel bent, zolang je internetverbinding hebt kan je videobellen. We gingen van elkaar alleen kunnen horen naar alleen videochatten op de computer. Een andere optie had je niet. Nu kunnen we kiezen wat het wordt.

Nummer 4

Sociale mediaplatformen, want nog niet eens twintig jaar geleden kon je echt geen conversatie houden met honderden mensen tegelijk zonder dat je allemaal op dezelfde plek hoeft te zijn, gek he! Nu kijkt niemand er meer raar van op als je het even over een een topic op Facebook had.

Nummer 3

Internet bankieren. Je hoeft niet meer naar de bank en je hoeft ze ook niet zo gauw meer te bellen als je geld wilt overmaken of je saldo wilt inzien. Lekker makkelijk en heel goed geregeld. Ook veel ouderen maken hier gewoon gebruik van. Het duurt soms even voordat ze het begrijpen, maar ook zij integreren prima in de onlinesamenleving

Nummer 2

Infrarood verwarming voor in huis moet absoluut op nummer 2, want dit is ideaal zowel voor het milieu als het verwarmen van elk hoekje in huis. Infrarood verwarming lijkt net iets uit de toekomst te zijn. Het is een absolute aanrader voor iedereen die een huis bezit. Hoe meer mensen dit aanschaffen des te beter voor het milieu en onze gezondheid!

Nummer 1

Betalen met je mobiel. Je kunt tegenwoordig gewoon op pad gaan zonder pinpas als je jouw mobiel maar bij je hebt. Je hebt geen pincode nodig, maar alleen jouw gezicht of vinger en je telefoon! Betalen is nu nog makkelijker geworden en het zal ons niet verbazen als er over een korte tijd weer iets indrukwekkend voor wordt bedacht.